Wij bedenken ruimtelijke oplossingen

Enkele projecten uitgelicht

Welgelegen Park Apeldoorn

Het appartementencomplex is de verbinding tussen twee al bestaande gebouwen en is het sluitstuk in De Boog. De gebogen straatwand langs de Quarles van Uffordlaan is het boegbeeld van Welgelegen Park.

Molenhof Apeldoorn

In de luwte van Welgelegen is dit woningbouwplan ontworpen rondom een groen hofje. Nabij het centrum van Apeldoorn en op loopafstand van het station is het hier rustig en comfortabel wonen. Het gaat hier om vrije sectorhuurwoningen.

De Weverij Veenendaal

Aan de levendige Weverij in Veenendaal worden 19 eengezinswoningen met een tuin gebouwd op een terrein dat al jaren braak heeft gelegen, pal aan de rand van het centrum met alle (winkel)voorzieningen op loopafstand.

Kruittorenplein Zutphen

Zutphen is een van de oudste steden van Nederland. Monumenten als de middeleeuwse Kruittoren zijn hier dan ook geen vreemd verschijnsel. Voor het plein rond de Kruittoren in de binnenstad werd een plan ontwikkeld waarin de oude toren en de nieuwbouw elkaar versterken.

Saxion Hogeschool Apeldoorn

Moderne nieuwbouw naast het historische kantoorgebouw van de Nettenfabriek vormt de nieuwe huisvesting van de Saxion Hogeschool. Een perfecte plek voor de studenten en personeel. Het is onderdeel van de Stadscampus Nettenfabriek, waar onderwijs een grote rol speelt.

De Boog Apeldoorn

Bouwplan De Boog ligt in een kromming van het Apeldoorns Kanaal en biedt de ruimte, de stilte en het groen om comfortabel te wonen. Het appartementencomplex telt zes bouwlagen met royale stadswoningen, corridorwoningen en appartementen.

De Plantage Zutphen

Door het gebruik van duurzame bouwmaterialen en een functioneel ontwerp sluit de bebouwing van deze Zutphense buurt perfect aan op de groene omgeving. Het aangrenzende park is aangekleed met bomen, heesters, siergrassen en diverse vaste planten. En de historische binnenstad is op loopafstand.

New York Appartments Apeldoorn

Op misschien wel de mooiste plek van Welgelegen Haven, direct aan het Apeldoorns Kanaal, zijn halfvrijstaande villa-appartementen van maar liefst 180 vierkante meter gerealiseerd. Deze luxueuze en ruime New York Apartments bieden vanaf een balkon van bijna 30 vierkante meter een prachtig uitzicht naar alle windrichtingen.

Stadspalazzo's Apeldoorn

De stadspalazzo’s Londen, Barcelona, Amsterdam en Parijs zijn onderdeel van het wooncomplex ‘Europa’ in Welgelegen Haven te Apeldoorn. De langs het Apeldoorns Kanaal gesitueerde woongebouwen bestaan uit twee- en drielaagse stadswoningen op de begane grond en appartementen op de derde en vierde verdieping.

Wij beleggen, ontwikkelen en beheren vanuit een

Heldere en realistische visie

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden om onze vastgoedportefeuille uit te breiden. Wij laten ons graag inspireren en uitdagen. Benieuwd wat een samenwerking met ons voor u kan opleveren op het gebied van beleggen, ontwikkelen of het beheren van uw vastgoed? Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact met ons op